Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρίνα Πατούλη: «Δεν ξέρω τι έχω κάνει, απλά εξαφανίστηκε» - Βίντεο

«Καμιά γυναίκα να μην βιώσει αυτό που περνάω», ο Γιώργος με απαξιώνει και θέλω να μάθω τον λόγο είπε συντετριμμένη η Μαρίνα Πατούλη

Περνάω μια βία σιωπής, ο Γιώργος με απαξιώνει και θέλω να μάθω τον λόγο είπε συντετριμμένη η Μαρίνα Πατούλη μιλώντας μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης με την Κατερίνα Καινούργιου.

Με κλάματα η Μαρίνα Πατούλη στο «Ευτυχείτε» του OPEN είπε ότι εκείνη και ο Γιώργος Πατούλης δεν έχουν ξαναμιλήσει και πως παρακολουθεί τις δράσεις του μέσα από τα media.

Με λυγμούς, ανέφερε ότι ο σύζυγός της έχει φύγει εδώ και δύο μήνες από το σπίτι και πως η ίδια δεν έχει καμία επικοινωνία μαζί του και δεν γνωρίζει καν πού μένει. Τον τελευταίο καιρό βλέπω έναν άνθρωπο, σχολίασε.

Στη συνέχεια ζήτησε από τον Γιώργο Πατούλη να ακούσει τα μηνύματά της και να επικοινωνήσει μαζί της.

«Καμιά γυναίκα να μην βιώσει αυτό που περνάω. Η μόνη επαφή που έχω με τον Γιώργο είναι μέσα από τα media που παρακολουθώ τις δράσεις του. Δεν έχουμε καμία άλλη επικοινωνία παρά της απέλπιδες προσπάθειες που έχω κάνει τους τελευταίους 2,5 μήνες να επικοινωνήσω μαζί του. Απαξιώνει να μου απαντήσει ακόμη και στα μηνύματα. Δεν ξέρω αν του έχω κάνει κάτι. Απλώς εξαφανίστηκε. Δεν ξέρω καν που μένει. Δεν έχω καμία εικόνα. Το θέμα είναι ότι έχω ένα παιδί, τον Αλέξανδρο στην εφηβεία που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Τον έχω προσκαλέσει να τα συζητήσουμε με ειδικούς για να πάρουμε κοινές αποφάσεις για το παιδί μας και δεν μου απαντά καν» είπε η Μαρίνα Πατούλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ