Με ποια ασφαλιστική δίνει τα χέρια ο όμιλος Σφακιανάκης

Την έναρξη της συνεργασίας τους, στον κλάδο της ασφάλισης αυτοκινήτων, ανακοίνωσαν Interamerican και Σφακιανάκης, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα «Σφακιανάκης Insurance».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για μία πρωτοποριακή συνεργασία για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, η οποία περιλαμβάνει προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου, ειδικά σχεδιασμένα από την Ιnteramerican για τον όμιλο Σφακιανάκη.

Τα συγκεκριμένα προγράμματα ασφάλισης αφορούν στις μάρκες που αντιπροσωπεύει εμπορικά στη χώρα, ο Όμιλος Σφακιανάκη. Πρόκειται για προγράμματα που λαμβάνουν υπ' όψιν τα πλεονεκτήματα των μοντέλων, ιδιαίτερα αυτά που αφορούν στα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά συστημάτων οδικής ασφάλειας.

Όπως επισημαίνει σχετικά, η συνεργασία των δύο Ομίλων περιλαμβάνει την επανεκπαίδευση για την επαναπιστοποίηση του Δικτύου Πωλήσεων του Ομίλου Σφακιανάκη από το Κέντρο Εκπαίδευσης της Interamerican.

Η συνεργασία σχεδιάστηκε και υλοποιείται από την Executives Insurance Brokers, θυγατρική εταιρεία μεσιτείας ασφαλίσεων του ομίλου Σφακιανάκη και την Interamerican.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ