Νόβακ Τζόκοβιτς: Η ανάρτηση με τον Χριστό και το «ευχαριστώ» σε όσους τον στηρίζουν

Συνεχίζεται το "σίριαλ" με την παραμονή του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας γι’ άλλη μια μέρα. Όπως είναι γνωστό ο Σέρβος τενίστας παραμένει σε μια δομή στη Μελβούρνη, λόγω του προβλήματος που προέκυψε στη βίζα του. Το δικαστήριο ενέκρινε την προσωρινή παραμονή του “Νόλε” στην Αυστραλία μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο Τζόκοβιτς έκανε δύο αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, χωρίς να αναφερθεί στην υπόθεσή του που έχει προκαλέσει σάλο στην Αυστραλία και όχι μόνο. Στην πρώτη του ανάρτηση ανέβασε μια φωτογραφία του Χριστού και ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα στους ορθόδοξους χριστιανούς, που γιορτάζουν σήμερα στην πατρίδα του.

Στη δεύτερη ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράστασή του. ““Ευχαριστώ όλο τον κόσμο ανά τον πλανήτη για τη συνεχή σας στήριξη. Μπορώ να την αισθανθώ και την εκτιμώ”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Σέρβος τενίστας, ο οποίος έχει εξασφαλίσει ειδική άδεια για να πάρει μέρος στο Australian Open, καθώς είναι ανεμβολίαστος. Βέβαια μετά τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες η συμμετοχή του στο τουρνουά βρίσκεται στον “αέρα”. Το δικαστήριο μπορεί τη Δευτέρα να αποφασίσει την απέλασή του από τη χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ