Νίκος Κοκλώνης: Αυτό είναι το πρώην στέλεχος του OPEN που ενέταξε στην εταιρία του

Η εταιρία του Νίκου Κοκλώνη ανακοίνωσε τη συνεργασία της με πρώην στέλεχος του OPEN

Η εταιρία Barking Well Media, συμφερόντων Νίκου Κοκλώνη με ανακοίνωση της καλωσόρισε στο δυναμικό της, την Λίνα Ροδίτου, που αποχώρησε πρόσφατα από το OPEN.

Η Λίνα Ροδίτου ήταν υπεύθυνη ελληνικού προγράμματος στο OPEN και πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε την παραίτηση της, προκειμένου να συνεργαστεί με την εταιρία του παρουσιαστή και τηλεοπτικού παραγωγού Νίκου Κοκλώνη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«Η Barking Well Media, η ταχύτερα εξελισσόμενη εταιρία στον χώρο των ΜΜΕ και της παραγωγής περιεχομένου στην ελληνική αγορά, καλωσορίζει την Λίνα Ροδίτου που προστίθεται στο στελεχιακό δυναμικό της, στον ρόλο της Executive Administrative Manager.

Η Λίνα Ροδίτου, έμπειρο και καταξιωμένο στέλεχος, με πολυετή και επιτυχημένη πορεία, έχει διατελέσει Υπεύθυνη Ελληνικού Προγράμματος στο OPEN TV και το ΣΚΑΪ, ενώ επιπλέον κατείχε επί σειρά ετών επιτελικές θέσεις σε πολλές τηλεοπτικές επιχειρήσεις. Η γνώση της, η αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και η έμφαση στο όραμα και τη στρατηγική κατεύθυνση, θα συντελέσουν αποφασιστικά στην περαιτέρω εξέλιξη και επέκταση της εταιρίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ