Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου ο γνωστός κωμικός Μπομπ Σάγκετ

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 65 ετών, ο κωμικός ηθοποιός Μπομπ Σάγκετ, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα γνωστός ως Ντάνι Τάνερ στη τηλεοπτική σειρά «Full House».

Ο κωμικός βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Φλόριντα, έπειτα από παράσταση στο Τζάκσονβιλ. Λίγες ώρες πριν από την τραγωδία ο ίδιος είχε γράψει στο Twitter για το πόσο διασκέδασε παρουσιάζοντας την παράστασή του. Η αιτία θανάτου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, ωστόσο δεν οφείλεται σε χρήση ναρκωτικών, καθώς δεν βρέθηκε καμία ουσία από τις έρευνες των αστυνομικών.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε η οικογένεια του κωμικού με δήλωση στο CNN. «Είμαστε συντετριμμένοι στο άκουσμα της είδησης ότι ο αγαπημένος μας Μπομπ πέθανε. Ήταν τα πάντα για εμάς και θέλουμε να ξέρετε πόσο πολύ αγαπούσε τους θαυμαστές του και χαιρόταν να παίζει ζωντανά και να ενώνει τους ανθρώπους μέσα από το γέλιο. Ζητάμε να σεβαστείτε το πένθος μας αυτή τη στιγμή και σας καλούμε να θυμόμαστε μαζί την αγάπη και το γέλιο που χάρισε ο Μπομπ στον κόσμο» αναφέρει, συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της οικογένειάς του.


Ο Μπομπ Σάγκετ γεννήθηκε στη Φιλαδέλφεια το 1956 και είχε γίνει ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά «Full House», που παρουσιαζόταν, έως και το 2020, στο Netflix.

Ήταν επίσης και ο παρουσιαστής της εκπομπής America’s Funniest Home Videos από το 1989 έως το 1997. Αν και έγινε διάσημος από τις τηλεοπτικές σειρές, ο Σάγκετ ήταν επίσης γνωστός και ως stand-up κωμικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ