Σήμερα η ανακοίνωση της τρίτης δέσμης μέτρων

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την αναθεώρηση του προϋπολογισμού του τρέχοντος έτους, ενώ ανέφερε πως η αποζημίωση των 800 ευρώ που θα δοθεί στο προσωπικό των επιχειρήσεων

Tην τρίτη δέσμη των οικονομικών μέτρων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την εξάπλωση του κορoνοϊού, θα ανακοινώσουν σήμερα στις 10.30, από κοινού οι υπουργοί Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, Ανάπτυξης 'Αδωνις Γεωργιάδης και Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Οι ανακοινώσεις θα γίνουν στο κτίριο του υπουργείου Οικονομικών, χωρίς τη δυνατότητα προσέλευσης δημοσιογράφων, λόγω των μέτρων ανάσχεσης της διάδοσης του κορoνοϊού.

Yπενθυμίζεται πως χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την αναθεώρηση του προϋπολογισμού του τρέχοντος έτους, ενώ ανέφερε πως η αποζημίωση των 800 ευρώ που θα δοθεί στο προσωπικό των επιχειρήσεων που ανέστειλαν τη λειτουργία τους, θα δοθεί και στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων που είδαν πτώση του τζίρου τους το τελευταίο διάστημα λόγω των περιοριστικών μέτρων.

Ανακοίνωσε επίσης πως το δώρο Πάσχα θα δοθεί μεν αλλά όχι εντός της Μεγάλης Εβδομάδας, ενώ όπως δήλωσε χαρακτηριστικά έκτακτο δώρο Πάσχα θα δοθεί και στους «ήρωες με τις λευκές και τις πράσινες μπλούζες» δηλαδή στο νοσηλευτικό προσωπικό. Η ίδια παροχή θα δοθεί και στους εργαζόμενους στην Πολιτική Προστασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ