Αν θες iphone 6 θα περιμένεις- Γιατί καθυστερεί το λανσάρισμα

Το πολυαναμενόμενο 5,5 ιντσών iPhone 6 θα καθυστερήσει να βγει στην αγορά, καθώς η Apple προσπαθεί να βρει μια μπαταρία η οποία να εφαρμόζει στην εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση της συσκευής του τηλεφώνου, σύμφωνα με την MacRumors που επικαλείται πληροφορίες από την εφημερίδα Industrial and Commercial Times της Ταϊβάν.


Η συσκευή, όπως αναφέρει σε δημοσίευση του CNBC, στην οποία έχουν ήδη δώσει το παρατσούκλι «iPhone Air», θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2015, ανέφερε το δημοσίευμα. Πηγές με γνώση του θέματος είχαν προηγουμένως δηλώσει ότι το νέο iPhone θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Apple επικεντρώνεται στην κατασκευή μίας μπαταρίας 2 χιλιοστών ή λιγότερο (σε πάχος), σε σχέση με το βιομηχανικό πρότυπο των 2,8 έως 2,9 χιλιοστών.
Εκτός από μια μεγαλύτερη οθόνη με υψηλότερη ανάλυση, η επόμενη γενιά του iPhone φημολογείται ότι θα διαθέτει ένα πιο γρήγορο επεξεργαστή, έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων (Touch ID) και μία αναβαθμισμένη φωτογραφική μηχανή με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας.
H Apple πάντως, όταν ρωτήθηκε από το CNBC για αυτή τη φήμη, αρνήθηκε να σχολιάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ