Συνεχίζονται τα προβλήματα της Samsung με το Galaxy Note 7

Η Samsung φαίνεται πως αντιμετωπίζει άλλη μια σημαντική κρίση όσον αφορά στην πολύπαθη ναυαρχίδα της Samsung Galaxy Note 7, καθώς οι αναφορές για ασφαλή Galaxy Note 7 που πιάνουν φωτιά, έχουν φτάσει αυτή τη στιγμή τις τρεις (τουλάχιστον αυτές έχουν δημοσιοποιηθεί).

Οι σημερινές πληροφορίες που προέρχονται από πηγή, η οποία εργάζεται σε προμηθευτή της Samsung, ο κορεάτικος κολοσσός έχει αποφασίσει προσωρινά να σταματήσει την παραγωγή του Samsung Galaxy Note 7.

Επισημαίνεται ότι «η διακοπή της παραγωγής έγινε σε συνεργασία με τις αρχές ασφαλείας σε Ν. Κορέα, ΗΠΑ και Κίνα» και ότι στα μέτρα που λήφθηκαν περιλαμβάνεται και μια μονάδα παραγωγής στο Βιετνάμ που είναι υπεύθυνη για τις παγκόσμιες αποστολές του Samsung Galaxy Note 7.

Παράλληλα, μεγάλοι πάροχοι στις ΗΠΑ όπως T-Mobile, Verizon και AT&T ανακοίνωσαν πως σταματούν να πωλούν το Samsung Galaxy Note 7 στα καταστήματά τους, ενώ η έρευνα για το τι συμβαίνει με την συσκευή, βρίσκεται σε εξέλιξη. Oι κάτοχοι του Note 7 μπορούν να ανταλλάξουν το κινητό με οποιοδήποτε μοντέλο θέλουν ή να πάρουν τα χρήματά τους πίσω.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα πρέπει να περιμένουμε το επίσημο πόρισμα της Samsung σχετικά με τις εκρήξεις, ενώ η ίδια πρόσφατα δήλωσε πως ερευνά τα γεγονότα και βάζει πάνω απ΄όλα την ασφάλεια των χρηστών της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ